menumenumenumenumenumenumenumenumenu menu

DIREKTØR

Bruno Clematide

KONSULENT

NN

Elina Lundberg

NN

Anja Bruun Kristensen

SPROG OG ØKONOMI

Lene Lundberg

STUDENT

NN

NN

Om Kubix

Kubix blev etableret i marts 1998.

I Kubix løser vi altid opgaverne i tæt samspil og dialog med kunder og slutbrugere. Vi tilrettelægger opgaveløsningen specifikt, og arbejder ikke ud fra fastlagte koncepter. Det stiller store krav til vores evne til hele tiden at følge med udviklingen, have blik for praksis og samtidig stå på et solidt fagligt fundament.

Kubix-trekanten er udviklet for netop at hjælpe os til at holde fokus på den balance der giver en god arbejdsplads og gør os til kompetente konsulenter.

Vi stræber efter at finde balancen mellem de tre elementer: fælles udvikling, arbejdsliv/fritid og sund økonomi fordi det giver det mentale og faglige overblik og overskud til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden på samtlige opgaver, og vi arbejder oftest i teams.

Kubix-trekanten er også udtryk for at vi som konsulenthus ønsker at tage vores egen medicin. Vi tror på at udviklende arbejdspladser forudsætter fælles, gensidig involvering, en fornuftig arbejdsmængde der giver tid til refleksion samt en forståelse for de organisatoriske og økonomiske rammer der gør sig gældende.