menumenumenumenumenumenumenumenumenu menu

NYHEDER

Professionalisering af lærerrollen gennem fælles forberedelse

Erhvervsuddannelsers succes starter i folkeskolen – se bare i Schweiz

Transfer i forbindelse med kompetenceudvikling i praksis

.... nyhedsarkiv

NYHEDSBREV

Seneste nyhedsbrev (pdf)

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve - oversigt
24-05-2011

Faglighed og trivsel i arbejdet på handicapområdet

Kubix har sammen med en række arbejdspladser på handicapområdet i Københavns Kommune sat fokus på arbejdsmiljø og socialpædagogisk faglighed. I Projekt Trivsel har arbejdspladserne gennem 6 forskellige delprojekter arbejdet med fælles faglighed og trivsel med henblik på at styrke et godt psykisk arbejdsmiljø.

Det at have en fælles faglig identitet, en fælles mening i arbejdet og et velfungerende og tillidsfuldt samarbejde er essentielt for trivsel og arbejdsglæde. Sammen med anerkendelse, involvering og styrket samarbejde, er det nøgleord for Projekt Trivsel.

Kubix er som led i projektet i færd med at præsentere erfaringerne på et website, som Københavns Kommune har opbygget. På siden kan læses mere om projektet og om delprojekterne. Her kan bl.a. hentes inspiration i beskrivelser af en række af de metoder, som har været praktiseret i projektet. En del af erfaringerne er desuden præsenteret som ’gode historier’, hvis formål det er at give anledning til refleksion over læringspointer i projektets forløb.

Du er velkommen til at besøge Projekt Trivsel ved at følge linket her.